Veckans musikupplevelser

01.04.2016 kl. 22:28

SÖNDAG: Fick sjunga i en kör som sjöng just den här sången i just den här versionen (minus rap)! Det är något speciellt med att sjunga i kör, sjungit mycket i körer som barn och lite lite som ungdom. Blir inte så mycket spelande eller sjungande i Åbo och det är ju lite synd. 

SÖNDAG: Tog mig in till stan för att lyssna på Sabina Ddumba som spelade på Tavastia. Magiskt! Publiken var hemskt liten i förhållande till hur bra hon var, vilket var synd. Antar att påsksöndagen ledde till lite bortfall. Längtar efter att hon ger ut sin EP, på basis av konserten blir det en hel del musik av typen jag är svag för. Hon gjorde också en cover på Father Father av Laura Mvula, vilket är ett annat musiktips. Har helt missat Mvula, som är hur fantastisk som helst. 

TISDAG: Åkte upp till Jakobstad för att gå på min syster Matildas examenskonsert. Tillsammans med en annan tjej hade hon satt ihop en konsert med bara Regina Spektor-sånger. Hon studerar till musikpedagog med piano som huvudinstrument (rätta mig om jag har fel) och spelade därför piano på konserten, men sången ovan sjöng hon. Fin konsert, trevligt häng i Jakobstad. 

Sammanfattande tips: Gospelmusik, Lauryn Hill, Sabina Ddumba, Laura Mvula och Regina Spektor. 

fannymaria
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

 

Fanny

Studerar, dansar och äter ärtsoppa.

Utmärkelser i urval: Stipendium för flit och intresse (2001), Most likely att visa youtubevideo på förfest (2013)

 

Senaste kommentarer

21.04, 12:00Fröknäcke av Din periodare till mamma
29.03, 12:07Påskhelgen av Kira
22.03, 17:53St. Petersburg av montana
17.03, 21:57Läslistan! av Hanna Sofia
FANNYMARIA