Trött, trött, trött.

18.03.2016 kl. 13:40

I dag sa kroppen Näe, nu var det stopp. Jag lyckades knappt dra mig upp ur sängen till lunchtider och bara att orka duscha var en prestation i sig. Känner jag mig rätt kommer jag inte heller att få särskilt mycket gjort resten av dagen. Men åh, samvetet. 

För mig kommer trötthetsvägen emot rätt snabbt. Jag klarar (och trivs med) några dagar av högt tempo, men sedan är det totalstopp. Samtidigt ser jag hur många studerande som har lika mycket (eller mer) på gång ändå lyckas. Dåligt samvete är nog något de flesta studerande tampas med. Alltid något man borde göra / någon som klarar mer / någon som klarar sig bättre. Det är sällan jag ens berättar att jag har en sådan dag, då det ännu finns en uppfattning om att inte orka är lika med lathet är lika med dåligt. 

Men vet ni vad? Idag steg jag upp klockan 12 och kommer antagligen inte åstadkomma något mer storslaget än att handla mat. Här ligger jag och duger ändå. Nytt försök imorgon*.

*Som i och för sig är en lördag, men det är mer regel än undantag att vi studerande också på helger sitter och försöker jobba i kapp veckans (antagligen onödigt) dåliga samvete. Alla studerande är lata osv.

fannymaria
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

 

Fanny

Studerar, dansar och äter ärtsoppa.

Utmärkelser i urval: Stipendium för flit och intresse (2001), Most likely att visa youtubevideo på förfest (2013)

 

Senaste kommentarer

21.04, 12:00Fröknäcke av Din periodare till mamma
29.03, 12:07Påskhelgen av Kira
22.03, 17:53St. Petersburg av montana
17.03, 21:57Läslistan! av Hanna Sofia
FANNYMARIA