Late late night show

15.03.2016 kl. 00:23

Fulbildshälsningar från badrumsgolvet en måndag natt! Tanken var att somna tidigt idag, men kvällens närgranskning av ansiktet vid tandborstningen (hoppas jag inte är ensam om vanan) pekade på behov av lyxig ansiktsmask. I brist på sådan fick jag ty mig till en sketen förpackning med grötflingor. Man tager vad man haver råd med. Nåväl, i väntan på att tvätta bort havreflingorna och förhoppningsvis få en persikolen sammetshy kan man tänka på saker som:

♦ Tacksamhet för vår årliga tjejhelg. Ett par dygn i skogen då vi pratar igenom året som gått och tankar girl power. Roligt, tungt, knäppt (Den här gången virkades en Costohatt åt hundarna, orsak oklar) och hemskt bra för psyket.

♦ Återupptäckten av videodagböckerna som jag tydligen spelat in 2013!? En pixlig tidsmaskin till soffan i Linas och min tidigare lägenhet där vi diskuterar livet. En vana som måste återupptas. Det obekväma i att se sig själv på video vägs alla gånger upp av hur intressant/pinsamt/roligt det är att lyssna på våra tankar.

♦ Morgondagen. Planerna är att få ihop någon briljant sida kandidatavhandling, prova på Kung Fu-timme och sedan vänta hem D som i början av varje vecka flyr Åbo för att jobba. Känns fint att det är lika roligt att ses som på tiden han började figurera i videodagböckerna ♥

Nu är det sovdags här i huset! Om jag vaknar upp med en hy à la Kendall Jenner, vet ni att hemligheten är en näve utsmetade havreflingor i ansiktet.

fannymaria
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
det där ser väldigt gross ut, men propsit för en ärlig bild!

ps. hur skapar man en sådan där diamant liknande juttu?

ps. ps. vilken stils kung fu? thats cool
bringeth noise15.03.16 kl. 09:46
Testa! Det är en skön känsla att låta det torka och sedan tvätta bort från huden. 1. Man går in på specialteckenknappen då man skriver ett blogginlägg! (ungefär som ett upp och nervänt u) 2. Shaoling kung fu. Det var tungt, men kul! Kommer antagligen inte gå igen pga det var en testtimme, men kanske tar upp det sen under mina pensionärsår.
15.03.16 14:00

 

Fanny

Studerar, dansar och äter ärtsoppa.

Utmärkelser i urval: Stipendium för flit och intresse (2001), Most likely att visa youtubevideo på förfest (2013)

 

Senaste kommentarer

21.04, 12:00Fröknäcke av Din periodare till mamma
29.03, 12:07Påskhelgen av Kira
22.03, 17:53St. Petersburg av montana
17.03, 21:57Läslistan! av Hanna Sofia
FANNYMARIA