Bekännelsen

Även om bara två av mina nära på fyrahundra bilder på Instagram är spegelselfies, betyder det absolut inte att jag inte har en ohälsosam mängd av dem på min telefon. Ett urval, varsågoda:

 

 

Ibland tar jag spegelselfies med andra. Till exempel för att dokumentera en dag som Legolas, ovanligt lyckade färg- och mönsterkoordineringar, boybandbilder (tekniskt sett Fridas bild) eller försök till gulliga parbilder. 

 

 

Ibland (ofta) tar jag wc-spegelselfies. Orsakerna varierar från "Kan jag ha på mig det här?" till "Det här skall jag komma ihåg att ha på mig igen!" eller dokumentering av extrem trötthet på jobbet (vilket är den enda förklaringen jag kan tänka mig att skulle ha motiverat bilden längst till höger).

 

 

I övrigt figurerar rätt många hissar, hallar och omklädningsrum bland bilderna. Ibland bara för outfitdokumentering, ibland för att tipsa kompisar om löstagbara, stickade glitterpolokragar på UFF. 

 

Där har ni det. Även jag är en spegelselfietagare.

27.02.2016 kl. 17:22

HEJ!

Nu är jag ju inte alls ny på ratata, men jag gör en comeback ungefär vartannat år och kände att det var dags igen.

Vem är du?

Jag är en 22-årig tjej i Åbo som mest figurerar som fannymariaw på olika håll. Ser ut ungefär som på bilden men oftast med trassligare hår och utan det lugna anställ-mig-leendet. Jag skriver på min kandidatavhandling i ekonomi, åt just ett rostbröd och tillbringade min förmiddag med att hitta roliga Youtube-videon, alltså stämmer min ouppdaterade bloggbeskrivning in rätt så bra. 

Varför bloggar du igen då?

Dels har jag blivit riktigt ringrostig med skrivandet, dels har det sjukt nog funnits en efterfrågan. Visserligen en hemskt liten och mindre seriös efterfrågan, men man är väl en people pleaser. Fick veta att den här livsvisdomen finns som en post-it på någons desktop, och det räcker ju som uppmuntran!

Är du den enda i din bekantskapskrets som bloggar? 

Nja. Snarare tvärtom. Mina kompisar bloggar bland annat här, här, här, här, här, här och här. Kanske också här, men det vet man ju aldrig då det är en anonym blogg. Vill dock poängtera att jag känner nästan alla från före deras bloggartider och alltså inte är någon sorts ratatagroupie. Eller...?!

Hur många Facebookgrupper är du med i och varför är det en relevant fråga?

Hela sjuttiotvå stycken. Frågan är relevant på grund av att vi i en diskussion tidigare i veckan kom fram till att Facebook är mer stressande än underhållande nu för tiden. Nu är ju alla grupper inte aktiva, men lite sjukt är det ändå. Eventuellt skulle jag bli mer zen av att rensa bort gamla grupparbeten och klassgrupper. Sällan jag nostalgiskt går igenom inlägg i gruppen Abi Julfest 2011? Skall definitivt planera in en social rensning i vår.

Avslutningsvis, dagens bästa youtubesökningar?

James Corden + Toddlerogrophy, Baby Loves Cat eller för förfesten: Stevie Wonder + Soul Train. 

27.02.2016 kl. 17:07

 

Fanny

Studerar, dansar och äter ärtsoppa.

Utmärkelser i urval: Stipendium för flit och intresse (2001), Most likely att visa youtubevideo på förfest (2013)

 

Senaste kommentarer

21.04, 12:00Fröknäcke av Din periodare till mamma
29.03, 12:07Påskhelgen av Kira
22.03, 17:53St. Petersburg av montana
17.03, 21:57Läslistan! av Hanna Sofia
FANNYMARIA